Известие

Collapse
No announcement yet.

Трансформация: предница на GT към 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трансформация: предница на GT към 159

Съвсем случайно попаднах на тези снимки. Аз лично не бих тръгнал към подобна трансформация, мисля че все още са малко GT-тата за да се намери човек, който ще я прави, но все пак си заслужава да се види. Ако джантите бяха друг модел нормален мисля, че колата щеше да седи доста по-добре. Като пари също смятам, че не се изискват подобни средства за тая предница.
    Attached Files
    www.facebook.com/workshox

Такива "трансформации" са по-подходящи за голфове, които се правят да изглеждат като аудита примерно...
    За мен на една алфа каквото и да и промениш (което го няма оригинално в някоя нейна модификация естествено), само по-грозно може да стане...
    А пък това да променяш творби на "пининфарина" и "бертоне" си е направо кощунство...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Такива "трансформации" са по-подходящи за голфове, които се правят да изглеждат като аудита примерно...
      За мен на една алфа каквото и да и промениш (което го няма оригинално в някоя нейна модификация естествено), само по-грозно може да стане...
      А пък това да променяш творби на "пининфарина" и "бертоне" си е направо кощунство...
      Напълно подкрепям!
      Предлагам някой да си купи "слънчогледите" на Ван Гог и да ги преправи на гербери с маслени бои.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Тези снимки са за "Селския тунинг", а не за тук
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Мен пък ми хареса ... чак ме накара да се замисля откъде да взема такива фарове ...
          И друго ако не ... без сърцето изглежда готино ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Страничната линия според мен е доста по-красива от стоковата такава
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

На първата снимка е като Сеат Лимон от първите.
              Най-малкото тези фарове е трябвало да се монтират много по-навътре в предницата.
              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
              и делта

Comment

Според мен се е получила една доста красива Алфа.
                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                  Според мен се е получила една доста красива Алфа.
                  Това няма нищо общо с Алфа! Слава Богу са премахнали емблемата за да не се срами марката.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Всеки си има мнение пич, тва е моето и не те ангажирам с него.
                    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Циганийка,особено с тези врати....

Comment

novitec - alfa romeo gt

Според мен тунинга трябва да има някаква идея.

Comment

Всеки си има собствена представа за тунинг. За някой е силов, за други са цветовете, за трети брони и спойлери и светлинки. Според мен колата като изпълнение на детайлите е добре направена. Ако тази кола беше чисто черна и без това на покрива и без тези джанти всички щяхте да пускате такива човечета.
                          www.facebook.com/workshox

Comment

За всеки влак си има пътници.
                            SPRINTAUTO service
                            0893277773

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                              Всеки си има собствена представа за тунинг. За някой е силов, за други са цветовете, за трети брони и спойлери и светлинки. Според мен колата като изпълнение на детайлите е добре направена. Ако тази кола беше чисто черна и без това на покрива и без тези джанти всички щяхте да пускате такива човечета.
                              В момента колата има 3 цвята + неподходящи за боята и джанти + оранжевото от крушките на мигачите ( дразни ! )
                              Чисто черна + сребристи крушки за мигачите + тъмни джанти ще е добре.
                              Цялата сив металик + "хромирани" хоризонтални лайсни на сърцето + тези джанти с които е в момента също ще е добре.
                              ...

Comment

Working...
                              X